Onze diensten

De volgende diensten bieden wij aan:

 • Computerhulp aan Huis

  Met "Computerhulp aan Huis" word ook echt bedoeld aan huis, dus indien nodig komen we langs om de problemen met uw computer bij u thuis op te lossen. Dit kan ook 's avonds en in het weekend.

  Vooral (draadloos)netwerkproblemen kunnen alleen goed op locatie worden bestreden. Maar ook als er randapparatuur in het geding is, of dat de computer ingebouwd is, of dat u simpelweg geen mogelijkheid heeft om de PC ergens te brengen komen we graag bij u thuis.

  Als de problemen niet binnen een redelijke tijd kunnen worden opgelost of dat het beter is de PC in onze werkplaats te repareren dan nemen we de PC mee en plaatsen we hem ook weer terug na de reparatie. Zodat u dan weer een goed werkende computer heeft.

  Soms zijn er nieuwe onderdelen benodigd en ook daar kunnen we voor zorgen. Zelfs een nieuwe PC is een optie mocht dat nodig zijn. Het belangrijkste is dat uw computerprobleem word opgelost.

 • Reparaties

  Wij voeren reparaties uit aan alle merken PC's, notebooks en tablets en smartphones, zowel software- als hardwarematig. U kunt uw te repareren item bij ons langs brengen of we halen en brengen het weer bij u thuis met de optie om alles weer aan te sluiten.

  Als wij uw PC, notebook of tablet niet zelf kunnen repareren dan besteden we dat uit aan een van onze betrouwbare partners. Maar zien er dan op toe dat het netjes en correct gebeurt.

  Alle reparaties worden uitgevoerd met de originele onderdelen of anders in samenspraak met de klant. Maar altijd met betrouwbare merken.

 • Haal en Breng Service

  In sommige gevallen is het niet mogelijk om de computer, notebook of tablet op lokatie te repareren of is het voordeliger voor u om hem in onze werkplaats te repareren.

  Dan halen we het te repareren item op, repareren het en brengen hem weer terug met als optie dat we hem weer aansluiten. Er kan ook een afspraak gemaakt worden voor 's avonds of in het weekend.

  Naast het uurtarief betaald u dan alleen de eventuele reiskosten*.

  * Als u in de gemeente Maasdriel woont betaalt u geen reiskosten.

 • Websites

  Wilt u een website voor uw hobby, bedrijfje, club, e.d. maar u heeft geen budget of geen zin om daar veel geld voor neer te leggen dan hebben wij de oplossing.

  Een professionele website inclusief de voor u relevante online tools en modules, informatie, back-office koppelingen en nog veel meer. Direct klaar voor gebruik! Met een professionele vormgeving en een persoonlijke uitstraling! Met een werkelijk ongekende prijs-prestatie verhouding!

  Hoe wij u kunnen helpen
  De persoonlijke betrokkenheid bij uw organisatie is voor ons maatgevend, wij werken met korte lijnen.
  Wij zorgen voor een prachtig ontwerp en een zeer duidelijke navigatie.
  Wij luisteren naar uw kennis en ervaring.
  Wij beheren uw website en alle andere gekoppelde diensten, dragen zorg voor de content (vaktechnische informatie) en houden deze up-to-date.
  Uw website is volledig onderhoudsvrij! U kunt uw tijd immers wel beter gebruiken.

  One Stop Shopping
  Meesters ICT verzorgt naast het ontwikkelen van professionele websites tevens voor alle internetzaken zoals webhosting, domeinregistratie, emailafhandeling, etc. Dat biedt u grote voordelen en is wel zo eenvoudig.

  Kijk bij "Info/Prijzen" voor prijsinformatie of maak een afspraak voor persoonlijke aanbieding.

  Voorbeelden van sites gemaakt door Meesters ICT

  Nailstudio Jurdeane

  AKVDM

  Music in the Backyard

  In and Outside Beauty

  Etcetera voor Jou

  Betonboring Pijnenburg

  Casa Mumu

   

 • E-mail met uw eigen domeinnaam

  Wij kunnen uw e-mailverkeer met uw domeinnaam veilig en betrouwbaar verzorgen. Deze brengen wij onder bij onze partner (Microsoft Exchange Online) zodat u daar helemaal geen omkijken naar heeft en al uw aandacht kunt besteden aan het communiceren met uw contacten. 

  Dit is inclusief spam-/virusfilter en back-upfaciliteit.

  Voor meer info kunt u terecht bij Meesters ICT via e-mail/telefoon of maak hier direct een afspraak.

 • Voip telefonie

  Wat is VoIP en hoe werk het?

  Bij IP-telefonie, Voice over IP of VoIP wordt het internet gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op uw eigen internet/netwerk en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. Hierdoor is nog slechts een infrastructuur nodig en waardoor uw huidige telefoonkosten drastisch verminderen. Het werken met op VoIP gebaseerde telefoons is binnen bedrijven inmiddels gemeengoed geworden. Ook in de Privé sfeer wordt het steeds meer toegepast. Vaak is het een optie bij een pakket, maar dan ben je altijd gebonden om bij je internetprovider ook de telefonie af te nemen.

  Meesters ICT biedt in samenwerking met Voip en Mobiel een onafhankelijke Voipdienst aan. Het maakt dan niet meer uit hoe en bij bij wie je internet afneemt. Wij hebben zowel pakketten voor Privé gebruik als klein zakelijk. Voip en Mobiel zorgt voor de technische realisatie en de facturering, Meesters ICT legt het aan en zorgt dat het werkt bij uw thuis, uw eerste aanspreekpunt blijft dan ook Meesters ICT.

  Kijk voor meer info en de prijzen op https://voipenmobiel.nl/

  Voor meer informatie of een offerte neem contact op met Meesters ICT via e-mail, telefoon of via "Afspraak maken".

   

   

 • ICTKeurmerk

  ICTKeurmerk biedt bescherming

  Internetonveiligheid neemt toe. Internetcriminelen worden steeds inventiever. U, als bezitter van diverse ICT-apparaten, zult u hiertegen moeten weren, anders gaat er vroeg of laat iets mis. Dan ben u de dupe van bijvoorbeeld identiteitsfraude of fraude bij het internetbankieren.

  Het ICTKeurmerk is er voor de technische beveiliging van al uw ICT-apparatuur zoals de computer, uw smartphone en tablet. Het is een veiligheidskeuring die de 8 belangrijkste punten op het gebied van beveiliging en controle checkt en waar nodig updatet. Net als bij de APK van uw auto. Banken keren schade van fraude bij internetbankieren niet meer uit, zolang u niet alles heeft gedaan aan de technische beveiliging van uw apparatuur. Het ICTKeurmerk biedt u de zekerheid van goede beveiliging.

  Waarom mijn ICT laten keuren?

  √ Veiligheidskeuring voor uw ICT
  √ Bescherm uw persoonlijke gegevens
  √ Voldoe aan de eisen gesteld door uw bank
  √ Voorkom problemen door internetonveiligheid
  √ Advies van gecertificeerde keurmeesters

  De Keuring

  U hebt besloten uw ICT-apparatuur te laten keuren door een Keurmeester. De eerste stap is om via "afspraak maken", te e-mailen naar fred@meesters-ict.nl of te bellen naar 06 21 57 70 37 een afspraak te maken met uw gecertificeerde keurmeester van Meesters ICT - Computerhulp aan Huis.

  Het Keurmerk geldt namelijk alleen in samenhang met gecertificeerde Keurmeesters, die enkel en alleen op de site van ICTKeurmerk staan vermeld. Van de basiskeuring voor het ICTKeurmerk ontvangt u een Keuringsrapport. Hierin wordt door de Keurmeester omschreven welke apparatuur is gekeurd en op welke onderdelen. Dit Keuringsrapport krijgt u in schrift, zodat men deze kan overleggen aan een andere partij (bijvoorbeeld bank) als die twijfelt of u wel alle voorzorgsmaatregelen heeft genomen om problemen te voorkomen. Tevens ontvangt u een certificaat.

  Binnen de keuringstijd van een uur (bij een gemiddeld huishouden) worden kosteloos eenvoudige werkzaamheden verricht. Mocht er meer nodig zijn dan krijgt u hiervan op papier een overzicht en een kostenraming. Naast het Keuringsrapport en het certificaat ontvangt u ook het boekje 'Thuis veilig internetten' met daarin tips en stappen die u kunt ondernemen om veilig te internetten.

  Voorbereiding keuring

  U kunt een aantal dingen voorbereiden,zodat de keuring voor zowel u als de Keurmeester soepel verloopt. Deze staan hieronder aangegeven.

  1.Verzamel de ICT-apparaten die gecontroleerd moeten worden.
  Denk hierbij niet alleen aan pc's en laptops, maar ook aan tablets en smartphones.
  2.Zet uw apparatuur van tevoren aan.
  De Keurmeester kan dan snel aan de slag.
  3.Houd wachtwoorden bij de hand.
  Op deze manier kan de keuring met zo min mogelijk oponthoud worden uitgevoerd.
  4.Leg eventuele handleidingen van uw apparatuur klaar.
  Heeft u een handleiding van uw tablet of smartphone? Dan is het voor de Keurmeester vaak handig om deze tot zijn beschikking te hebben.

  Een goede voorbereiding is het halve werk.

  Voor meer informatie kijk op www.ictkeurmerk.nl